Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen

Bedrijfsgebouwen verdienen bedrijfstuinen met klasse! Uw bedrijfstuin is het visitekaartje voor uw bedrijf. Uw bedrijfstuin dient er representatief en verzorgd uit te zien, zodat uw klanten een goede, eerste indruk zullen krijgen. Medewerkers zullen zich thuis voelen in een mooie omgeving wat ten goede komt aan een goede samenwerking en stimulering van creativiteit en productiviteit. Admiraal Tuinvorming heeft veel ervaring met het ontwerpen van functionele, duurzame bedrijfstuinen.

Tuinontwerp

Bij het tekenen van het tuinontwerp wordt er rekening gehouden met uw wensen voor het bedrijventerrein. Verschillende onderdelen zijn hierbij van belang. Dit kan zijn het benodigde aantal parkeerplaatsen of een terras voor uw medewerkers. Bovendien staat het accentueren van de entree van uw bedrijfsgebouw voorop. Wij streven naar bedrijfstuinen die onderhoudsvriendelijk en duurzaam zijn, zodat u er nog jaren van kan blijven genieten. Na definitieve overeenstemming van het tuinontwerp zullen wij uw bedrijfstuin aanleggen.

Onderhoudscontract

Admiraal Tuinvorming kan uw bedrijfstuin het gehele jaar onderhouden. Wij hanteren scherpe tarieven en leggen dit vast in een onderhoudscontract. Dit houdt in dat onze hoveniers op afgesproken tijden uw bedrijfstuin in verzorgde en perfect staat brengen.

Winterdienst

Uw bedrijfstuin in de wintermaanden te allen tijde veilig en bereikbaar houden? Admiraal Tuinvorming biedt 24-uurs winterdiensten aan voor bedrijfstuinen. Kijk op deze link voor meer informatie.

Portfolio

In ons portfolio kunt een aantal projecten zien van bedrijfstuinen die zijn aangelegd door hoveniersbedrijf Admiraal Tuinvorming. Zo hebben wij een culturele buitenplaats aangelegd voor museum Kranenburgh te Bergen Noord-Holland. Er is een prachtig terras aangelegd voor bezoekers van het museum, die onder genot van een kopje koffie uitkijken op de aangelegde natuurlijke vijver met weelderige beplanting. De prachtige beelden zijn verplaatst door onze hoveniers op plekken waar de beelden het mooist uitkomen. Op onderstaande foto ziet u de strakke bedrijfstuin van Q-bus Makelaars te Bergen Noord-Holland. Belangrijk bij deze bedrijfstuin was de strakke uitstraling passend bij dit mooie object en de toegankelijkheid voor wandelend publiek. In ons portfolio vindt u meer foto’s van deze projecten.

bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen te Bergen Noord-Holland