Boomverzorging

Boomverzorging

Hoveniersbedrijf Admiraal Tuinvorming is gespecialiseerd in boomverzorging – van bomen snoeien tot bomen kappen. Voor alle soorten bomen en struiken geven wij als hovenier advies op maat. Tevens kunnen wij de aanvraag van een vergunning voor u uit handen nemen.

Veilig werken

Onze medewerkers hebben diverse gespecialiseerde opleidingen van ICP Groene Ruimte gevolgd. Hierdoor hebben wij de kennis en ervaring om uw bomen te snoeien en te kappen. Geen boom is gelijk waardoor maatwerk van belang is. Wij beschikken over speciale (klim)gereedschappen waardoor een veilige manier van werken gegarandeerd is.

Karakteristieke bomen

Bomen kennen verschillende levensfasen. Hoe ouder een boom wordt, hoe meer karakter een boom heeft en geeft aan de omgeving. De bomen op een juiste manier terugsnoeien is van belang voor behoud van de karakteristieke uitstraling.

Portfolio

Op onderstaande foto ziet u onze hoveniers met een hoogwerker een boom (Es) in Sint Pancras snoeien. De takken worden gelijk versnipperd en afgevoerd. Wij doen zowel opdrachten voor particulieren als voor grote instellingen, zoals gemeente Uitgeest en PWN te Velserbroek. Voor laatstgenoemde instantie hebben wij onlangs in het Bergerbos (Bergen Noord-Holland) de brandpaden vrij gemaakt van loshangende bomen en takken zodat hulpdiensten gemakkelijk het bos kunnen bereiken.

boomverzorging_bergen_hovenier_snoeien_bomen_alkmaar