Wij bestaan tien jaar!

Hoveniersbedrijf Maarten Admiraal Tuinvorming bestaat tien jaar. In de periode 2005 – 2015 is het bedrijf van een eenmanszaak naar een organisatie met vier medewerkers gegroeid. Menig tuin in de omgeving is aangelegd of onderhouden door de enthousiaste medewerkers van Maarten Admiraal Tuinvorming.

Eigenaar Maarten Admiraal: ‘Tijdens mijn schooltijd reed ik al in een Vespa-car met schoffel en snoeischaar naar al mijn klanten. Na mijn schooltijd ben ik direct voor mijzelf gaan werken. Al snel kon ik de klussen niet alleen aan en waren de eerste medewerkers een feit. Ik kijk met veel plezier terug op deze mooie tijd’. Ook veel inwoners van Uitgeest, het toenmalige woonadres van Maarten, kunnen zich de start van het bedrijf nog goed herinneren. De opvallend roze Vespa-car heeft vele kilometers in het dorpscentrum gereden en was daarmee een opvallende verschijning.
Inmiddels is het bedrijf verhuisd van Uitgeest naar de Boekel in Akersloot en is Maarten Admiraal Tuinvorming in heel Noord-Holland actief. Maarten Admiraal: ‘Ik doe iedere dag wat ik het liefste doe

    en wij krijgen het nog steeds drukker. Ik zie de toekomst van het bedrijf rooskleurig in’.10 jarig bestaan

Reageren niet mogelijk.